Geef uw evenement een upgrade met de juiste animatie.

Met ons concept "Carte Blanche" kunnen we elk soort evenement in de juiste sfeer brengen.

Carte  Blanche is 3 uur animatie van de bovenste plank. Gedurende deze tijd komen voor u verschillende typetjes op bezoek waarvan u nog niet wist dat ze bestonden, de ene nog zotter en onnozeler dan de andere.

De 3 uren worden naar ons gevoel ingevuld, dit wil zeggen dat we naargelang het soort feest werken. Reclame doeleinden, straattheater of een personeelsfeest zal anders verlopen dan een verjaardag of een dorpsfeest.
Ontvangst lakeien die een zeer mooie entree doen en de gasten meteen een glimlach op hun gezicht toveren door deze onverwachte ontvangst.

 Jos en Jos de ceremoniemeesters   de enige echte officiële afgevaardigden van de nationale tombola federatie .be van ‘t stad,  zij komen een heuse tombola doen die ambiance brengt.  


De Johnnies zijn 2 Amsterdammers met bontjassen aan die op feesten binnen glippen,  gek zijn op alles dat een rok aan heeft en proberen dan hun duistere zaakjes te doen.

Daarna komen bijvoorbeeld de politieagenten binnenvallen die de meest onzinnige bekeuringen willen uitschrijven die je maar kunt inbeelden.

Filmploeg van VTM  of TVL die een reportage komen maken. Nu zijn de vragen wel soms wat pikanter dan je had verwacht!!!!
De tafelgoochelaar gaat naar de mensen toe en zal hen laten verstomd staan met talloze kaarten trucks!!!!

Pieter und Dieter
Dezem 2 eingebildete Tiroler Sänger kommen ihres fest auf Zeinen kopf setzen mit die beste aprés ski Hits von das letztes Jahr und weit davor . Spaß muss da Zein ist das Motto. 
Fotografen, enkel is hun fototoestel een “beetje groter 1 meter breed en 60 hoog“dan een normaal formaat, het toppunt is wel dat dit toestel echt blijkt te werken daar bij iedere druk op knop de flits echt afgaat.
Jos en Jos de duiven melkers
Op zoek naar hun prijsbeest dat niet meer wil vallen op de duiventil!Wetende dat ze hier ontzettend veel geld voor kunnen krijgen en ons Maria reeds een reis naar Benidorm heeft geboekt! Ge zout voor minder stress hebben.
                          

De Bodyguards: In deze maatschappij staat veiligheid nu eenmaal op de eerste plaats. Daarom is het misschien goed om deze 2 bewakingsagenten in te huren. Dit kan zijn voor ingangscontrole of zelfs voor persoonsbescherming. Ze doen hun baan met volle overgave wat dan weer lachwekkend overkomt bij de gasten.

De Sjeiks “Achmalach en Nechemaalneche”die op zoek zijn naar dames voor uitbreiding van hun harem.


U vindt ons nu ook op