Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint

Althans wanneer u tijdig reserveert ... 
Als de hemel weer oranje ziet weet iedereen dat de kokpieten speculaas bakken en dat de Sint weldra weer in het land is. Als hij komt brengt hij natuurlijk vele pieten mee.

Zo heb je de hoofdpiet, de baas van alle pieten en steeds aan de zijde van Sinterklaas, dan heb je nog de turnpiet , de ambiancepieten , eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen.

De Sint kan een bezoek brengen bij u aan huis, in een bedrijf of winkel, bij u op school of in u vereniging. Maar één ding staat vast. Je moet tijdig contact opnemen met de agendapiet. Want Sinterklaas is een druk bezet man als hij weer in België is. Voor meer info bel +32 474 651 636 of mail naar info@pro-fun.be.


Mogelijke combinaties :

Sint en hoofdpiet:

Dit spreekt voor zich, de sint doet de intrede samen met de hoofdpiet. Eens plaatsgenomen op zijn troon ontvangt hij elk kind.

De Pietenschool: ( begeleiding door 2 zwarte pieten )

De bedoeling is dat de kinderen na het afleggen van enkele proeven hun Pietendiploma behalen. De proeven zijn:
  • Pakjes werpen in een schoorsteen. 
  • Daklopen. 
  • Dakspringen.
Na het behalen van hun diploma gaan ze naar de Sint en de hoofdpiet. Hiervoor hebben we wel een ruimte nodig van 6 bij 6. Kan ter plaatse bekeken worden. De klant zorgt voor nadarhekken om de plaats af te zetten. De benodigdheden voor de pietenschool en de diploma’s worden door ons aangebracht.

De Ambiancepieten

Deze Pieten vermaken de kinderen voordat Sinterklaas aankomt met de hoofdpiet.

Ze zingen liedjes en doen kleine spelletjes met de kinderen, ( die natuurlijk vol spanning uitkijken naar het grote moment ) en zorgen dat de stemming er goed in komt te zitten voordat de Sinterklaas zijn entree maakt.

Voor meer info bel +32 474 651 636 of mail naar info@pro-fun.be.

U vindt ons nu ook op